loading

Prijavite se i osvojite dvodnevnu školu štedljive vožnje u Istri sa štedljivom Opel Astrom!

Smatrate da ste majstor štedljive vožnje i želite nam pokazati svoje umijeće? Ili nikako ne uspijevate smanjiti prekomjernu potrošnju svog automobila, pa baš zato želite i sami proći tečaj štedljive vožnje? I to u najljepšem mogućem okruženju? Prijavite se za EcoChallenge 2018 powered by Opel.

EcoChallenge 2018 powered by OpelTradicionalna akcija Auto kluba u kojoj se nagrađuje štedljivost u vožnji pretvorena je u dvodnevnu školu štedljive vožnje na najljepšim cestama Istre i to za upravljačima štedljive Opel Astre 1.6 CDTi. Tražimo, dakle, 16 čitatelja Auto kluba s najmaštovitijim odgovorom na pitanje zašto bi baš oni trebali biti sudionici EcoChallengea 2018. da nam se pridruže u školi štedljive vožnje sa štedljivom Opel Astrom 1.6 CDTi. Polazak je predviđen za subotu, 20.10. u poslijepodnevnim satima iz Zagreba. Cilj? Proljetos otvoreni boutique hotel Cattunar poznatog istarskog vinara Franca Cattunara. U tom prelijepom obiteljskom hotelu s pet zvjezdica i samo jedanaest luksuznih soba s pogledom na more, dolinu rijeke Mirne i Učku, instruktor tvrtke Ekomobilis otkrit će vam kako štedjeti gorivo, a ne puzati po cesti. Sutradan ćete raspoređeni u parove teoriju moći primijeniti i u praksi na najljepšim cestama u unutrašnjosti Istre i to za upravljačima štedljivih Opel Astri 1.6 CDTi. Potom slijedi ručak i, u kasnim poslijepodnevnim satima, povratak u Zagreb.

Kako se prijaviti

Tko nam se želi pridružiti u dvodnevnoj školi štedljive vožnje s Opel Astrom dovoljno je da ispuni kupon (dostupan u Auto klubu, broj 833, od 21. rujna) s uobičajenim podacima (ime i prezime, adresa, vozačko iskustvo…) i sve skupa pošalje na adresu redakcije Auto kluba:

Arena d.d.
Za Ecochallenge 2018
Koranska 2
10 000 Zagreb

Podatke za prijavu moguće je ispuniti i na portalu www.autoklub.hr. Rok do kojega prijave moraju stići u redakciju je petak, 12. listopada 2018. u 12 sati. Odabrat će se 16 čitatelja s najmaštovitijim odgovorom na pitanje zašto biste baš vi trebali biti sudionici EcoChallengea 2018 powered by Opel. Imena odabranih objavit će se u Auto klubu od 19. listopada. Oni će, dakako, biti obaviješteni već ranije da se stignu pripremiti na vrijeme.

Idite na vrh