loading

U 2019. Opel obilježava 120 godina proizvodnje automobila – a time i 120 godina inovacija dostupnih svima. Njemački brand ima dugu tradiciju pionira u razvoju high-tech tehnologija koje je su u najkraćem mogućem roku uvođene u serijsku proizvodnju. Tako je mobilnost postala pristupačnija većem broju ljudi, a automobili sigurniji, čišći, udobniji i praktičniji. Kampanja „120 godina: Opel rođen u Njemačkoj, stvoren za sve“ zasniva se upravo na toj filozofiji, koja je jasno prepoznatljiva od vrlo prvog Opelovog modela: Patentmotorwagen „System Lutzmann“ iz 1899. kao i u svim budućim modelima poput „Doktorwagena“, Laubfroscha, P4 i Kadetta. Danas ta filozofija jasno se očitava u Opel Astri možda i više nego u jednom drugom Opelovom modelu.

Olakšana karoserija, visoko efikasne pogonske tehnologije uz vodeću digitalnu povezivost i sustave pomoći vozaču -  kvalitete su koje je do sada prepoznalo više od 500000 kupaca Opel Astre širom Europe. Europski auto godine 2016, te osvajač „zlatnog volana“ jedan je od najprodavanijih modela u svom tržišnom segmentu. Astra je bila prvi automobil kompaktne klase koji je po pristupačnoj cijeni svojim kupcima omogućio pristup vrhunskoj Intellilux LED matrix tehnologiji svjetala. Osim svjetala Astra se od konkurencije u segmentu ističe i višestruko nagrađivanim AGR- certificiranim ergonomskim sjedalima (njemačke asocijacije za zaštitu leđa i kralježnice), koja uz grijanje i ventilaciju nude i opciju masaže, što predstavlja jedinstvenu ponudu u kompaktnoj klasi automobila.

Kuponi će biti objavljeni u Jutarnjem listu svaki dan u razdoblju od  4.2.2019.g. do 14.2.2019.g., a Joker kupon će biti objavljen u Jutarnjem listu dana 14.2.2019.g.

 

Skupite 10 kupona i pošaljite na adresu PP.210, 10001 Zagreb.

Idite na vrh